Musikundervisning med guitar

4 Hobbyer der stadig dur om vinteren!

Vi er ved at nærme os den kolde tid på året, og det kan være svært at finde på noget at tage sig til. Det er for koldt til at dyrke sport udenfor, medmindre man pakker sig ind i otte lag. Desuden er det nemt at blive træt af den samme komedieserie på Netflix.

Men det skal ikke stoppe dig for at have det sjovt om vinteren! Det er trods alt koldt størstedelen af tiden i Danmark. Så det gælder om at få sig en hobby, der dur indendøre.

Derfor kommer jeg her med fire bud på hobbyer, der passer perfekt ind i vinterhalvåret!

1. Lær at spille på et instrument

Det er oplagt at lære at spille på et instrument, da det normalt er noget, man gør indenfor. Det er på tide, at du børster støvet af den gamle guitar, du har liggende og kommer i sving med at lære nogle cool riffs!

For at overskueliggøre hele processen og sætte farten op for indlæringen, kan det klart anbefales at få musikundervisning. Vælger du at betale for en underviser, vil du i løbet af fire til fem måneder være i stand til at spille nogle af de mest ikoniske sange.

Det er da fedt at blære sig overfor vennerne med et stykke af Stairway to Heaven, ikke?

2. Begynd at male

Har du en kunstner gemt i maven, kan du begynde at male. Det vil nok virke som et stort projekt i starten, men i løbet af kort tid vil du se forbedringer. Det eneste vigtige er, at du lader din fantasi løbe løbsk.

Tænk ikke så meget på streger, strøg og mønstre. Vær’ tilstede i nuet, og mal i stedet det, der føles naturligt. Den eneste, der behøver at kunne lide dine malerier, er dig selv!

3. Brug tid med vennerne

Selvom at det lyder trivielt og kedeligt, kan du altid invitere vennerne over til en omgang matador. Du kan eventuelt lokke med mad og vin.

Du bliver overrasket over, hvor hyggeligt det kan være at samles om et gammelt brætspil.

4. Find en indendørs sport

Hvis du er typen, der elsker at spille fodbold på nyslået græs om sommeren, vil du have let ved at finde en vinter-hobby. Der er et utal af sportsgrene, som udelukkende bliver spillet indenfor.

Er du til holdsport, er volleyball og håndbold gode bud din nye hobby. Hvis du er mere konkurrenceminded og foretrækker fuld kontrol, kan du altid starte til badminton, fægtning eller boksning.

Der vil med garanti være en klub i dit nærområde, der tilbyder en af de ovenstående sportsgrene.