Bliv ét med din bilforsikring

Blev et med din bilforsikring med Mikonomi.dk

Mange bilister vrænger ansigt, når de tænker på deres bilforsikring. Mange synes, at den er dum, besværlig og meget uoverskuelig. Og ja, der er jo ikke kun forskellige priser, at tage hensyn til, men også forskellige selskaber, pakkeløsninger og dækninger. Dette indlæg vil dog hjælpe dig godt på vej, så du slipper for unødvendige bekymringer, uventede regninger og panderynker.

Sørg for at være ordentligt dækket ind

Som dansk bilist, skal du som minimum have en ansvarsforsikring. Dette er bestemt med lov, og gør dig ansvarspligtig. Hvis du skulle komme ud for et uheld og i den forbindelse skade andre bilister, deres ejendele eller bil, så dækker din ansvarsforsikring.

Hvis du også vil forsikre din egen bil, så skal du sørge for også at have en kaskoforsikring. Denne dækker som sagt skader, der måtte forekomme på din egen bil, hvis du bliver udsat for et biluheld. Nogle kaskoforsikringer dækker mere end andre, så det er derfor vigtigt, at du altid undersøger, hvad lige netop din bilforsikring rent faktisk dækker.

Derudover skal du også overveje, om du vil dækkes ind med en førerdækning, glasdækning, retshjælpsforsikring og udvidet vejhjælp. Nogle forsikringsselskaber arbejder også med en såkaldt elitebilistordning, som favoriserer bilister med meget anciennitet. Det kan derfor godt betale sig, at finde ud af om lige netop dit forsikringsselskab har denne ordning, hvis du har kørt bil i mange år. Erhvervskørsel kan også medregnes her.

Hjælpen er ikke langt væk

Lad Mikonomi hjælpe dig til den bedste bilforsikring. Du skal blot indtaste dine oplysninger en enkelt gang, og så får du gratis og helt uforpligtende 3 gode tilbud på den bedste bilforsikring til dig og dit behov. Det er nemt og hurtigt, og giver alle bilister et overskueligt overblik over den ellers så indviklede prisjungle. Så sig Mikonomi til din bilforsikring og bliv ét med din bilforsikring.

Når du har fået dine tilbud, kan du med fordel forhandle med de tre forskellige forsikringsselskaber og forhøre dig om de forskellige muligheder for rabatter. Mange forsikringsselskaber benytter sig f.eks. af samlerabatter. På denne måde kan du spare en masse penge ved at samle alle dine forsikringer og lignende aktiviteter i et selskab.

Så lad Mikonomi hjælpe dig godt på vej, så du kan blive et med din bilforsikring. Du slipper dermed for unødvendige bekymringer og onde regninger, hvis du skulle forvolde skade på andre og deres biler i et uheld.