Få den bedste pris på din kaffeautomat!

Er du på udkig efter en ny kaffeautomat til din virksomhed, finder du sikkert markedet for kaffeautomater en smule uoverskueligt, og ikke så prisgennemsigtigt som man kunne ønske dig. På Ekspertvalg.dk kan du samle tilbud fra forskellige leverandører og finde det bedste tilbud.

Den bedste pris

Ekspertvalg.dk er kommet til verden for at hjælpe forbrugerne med at finde den bedste pris på et ellers ugennemsigtigt marked.  Ekspertvalgs kompetencer ligger altså i at virksomheden har et bredt samarbejde med en række leverandører. Bestiller du et tilbud gennem Ekspertvalg, modtager du altså ikke kun et tilbud, men flere tilbud, fra flere forskellige leverandører.  På den måde har du langt bedre chancer for at sammenligne tilbudene fra de forskellige leverandører. Ved køb af en kaffeautomat er det også vigtigt ikke kun at kigge efter prisen. Der er et utal af kaffeautomater til virksomheder, og der er stor forskel i kvaliteten og funktionerne på disse. Derfor er det ikke bare at tage det første og det bedste tilbud.

Overvejelser inden køb af kaffeautomat 

Som sagt er der et utal af forskellige typer af kaffeautomater til virksomheder, og alle disse kaffeautomater har forskellige funktioner og kvaliteter. Typiske overvejelser inden køb af kaffeautomat er følgende:

  • Pris
  • Kvalitet
  • Ønskede funktioner
  • Hastighed
  • Brygningskapacitet
  • Størrelse på selve kaffeautomaten
  • Varianter af kaffetyper

Der er stor forskel på hvilke kaffeautomater som passer til forskellige typer af virksomheder. Et meget vigtigt parameter er hvor stor brygningskapaciteten er for kaffeautomaten. Er kaffeautomaten beregne til en hel afdeling på 50 mennesker, eller er den beregnet til et mindre kontor med 5 – 10 medarbejdere. Er kaffeautomaten kun beregnet til 10 mennesker, ville det være en alt for dyr udgift for virksomheden, at købe en kaffeautomat som egentlig var beregnet til 50 mennesker. Prisen afhænger altså i høj grad af hvor stor kapacitet kaffeautomaten skal have.

Kaffeautomater er typisk opdelt i to forskellige kategorier; dem som kan brygge forskellige varianter af kaffe, f.eks. caffe latte, espresso m.m. Og dem som kun kan brygge en variant kaffe; sort kaffe. Den mest udbredte type af kaffeautomat er den som kan producere flere forskellige varianter af kaffe. Det er vigtigt at overveje om man prioriterer at kaffeautomaten kan producere flere varianter af kaffe. En kaffeautomat som kun kan producere sort kaffe, er som regel noget billigere end en kaffeautomat som kan producere flere forskellige varianter.

Et sidste vigtigt parameter at overveje er om kaffeautomaten skal brygge på formalet kaffe, instant kaffe eller hele kaffebønner. Det kan have stor indvirkning på både prisen på kaffen, men helt sikkert også smagen på den. Den dyreste løsning er typisk af købe en kaffeautomat som brygger kaffe på kapsler.