Få styr på gælden med et samlelån

få styr på din gæld
Gæld kan være et stort problem i hverdagen – den kan fylde meget, skabe bekymring og kan virke svær at komme af med igen, hvis du har mange kreditorer og et stort lånebeløb. Hvis du som mange andre danskere har en stor gæld, der virker uoverskuelig, er der kommet en løsning, der ikke kræver, at du går i banken.

Med et online samlelån kan du nemt samle dine gældsposter ét sted, så du kun har én rente og én kreditor at forholde dig til. Har du mange, små kviklån som har hobet sig op, betaler du formentlig af på mange renter på én gang. Det kan derfor være, at du ikke har lånt pengene så billigt, som du egentlig troede.

Samlelånet sørger for, at alle dine lån får den samme rente.

Øg din økonomiske frihed

Hvis du betaler af på dine lån hos flere kreditorer, betaler du sandsynligvis også flere renter. Med et samlelån samler du alle dine lån ét sted, og sørger også for, at dine lånevilkår bliver mere gennemsigtige. Når du kun har én rente på et større lån, vil denne ofte også være lavere end hos et kortfristet kviklån.

Derudover har du med et samlelån kun ét administrationsgebyr og ét lånebeløb. Det gør, at hvor du tidligere ville have flere, små afdragsposter får du kun én stor. Det betyder, at du potentielt kan spare mange tusinde kroner på at omlægge din gæld.

Du kan med et samlelån også øge dit lånebeløb og samle al gælden i lånet. Lån penge nu, og få styr på din gæld.

Lån uden om din private bank

Hvis du går i banken, vil du sandsynligvis skulle redegøre for dine mange, små lån og derved er sandsynligheden for afslag større, end hvis du samler din gæld online. Når du søger om et samlelån hos en online bank, vil de ikke stille spørgsmål ved din privatøkonomi eller til, hvad det øgede lånebeløb skal bruges til.

Det er derfor en god mulighed, hvis du ønsker at låne til forbrug, når du samler din gæld. Det eneste krav er, at du ikke er registreret som dårlig betaler.