Hvad er hypnoterapi?

Hypnoterapi er en form for hypnose der bliver anvendt med terapeutiske formål. Det er en trance man bevidst fremkalder for at hjælpe folk med forskellige lidelser. Det kan være alt fra lidelser af jalousi eller fobier, til hjælp til rygestop eller øget selvværd. Graafland.dk er specialister indenfor hypnoterapi.

Angst

Et liv i angst kan være forfærdeligt. Din dagligdag har langt fra den kvalitet den burde have, fordi du er bange. Det er meget forskelligt hvad vi bange for, men en fællesbetegnelse er at man oplever en konstant frygt der saboterer livet. Denne angst kan man slippe for ved hypnotisk terapi. Hypnotisk terapi fører dig i en konstant trance, der en en sindstilstand hvor du er i kontakt med underbevidstheden. Ordet trance kan virke skræmmende, men vi er dagligt i mange naturlige trancer. Før og efter du sover befinder du dig i en form for trance, ligesom det er en slags trance når du står og dagdrømmer. Du befinder dig en bahagelig sindsro og er afslappet.

Jalousi

Hypnoterapi kan også hjælpe dig der er jaloux. Jalousi er farlig for ethvert forhold. For jo mere jaloux du er, og måske samtidigt bange for at dit forhold er ved at smuldre, jo mere belaster du det forhold du holder af. Ofte fører det i sidste ende med at forholdet slutter, uden at du vil det.
Mange tror at jalousi i virkeligheden er et bevis på ægte kærlighed og at man virkelig føler noget, men sandheden er at de færreste har det godt med at være jaloux. Det medfører forringet livskvalitet og slider enormt på forholdet.

Rygestop

Alle der har været afhængige af nikotin ved hvor svært det er at holde op. Lysten og trangen til en cigaret er så svær at modstå at mange slet ikke formår at kvitte smøgerne. Og konsekvenserne af rygning er så farlige at det klassificeres som livsfarligt at ryge. Der findes ganske vist folk der ikke dør af at ryge, men i langt de fleste tilfælde er rygning med til at forværre livskvaliteten så meget, at det simpelten aldrig kan betale sig at ryge.
Et rygestop kan give dig frihed, friskere hud, friskere krop og  bedre økonomi. Det kan altid betale sig at kvitte smøgerne.

Selvværd

Hypnoterapi kan også hjælpe dig til bedre selvværd, ved at hjælpe dig med at ændre dit selvbillede og tankegang. Selvværdet fastsættes udelukkende inde i dig selv og det er dig selv der kan ændre det. Du har måske fra barndommen fået en forkert opfattelse af dine omgivelser. Hypnoterapi kan hjælpe dig med at ændre disse ting.