turister-paa-elefantryg

Kan man tage børnene med til Indien?

Indien er nok ikke det første land, der popper op i hovedet på danskerne, når de tænker på børneferie. Det er ikke desto mindre et fantastisk rejseland, hvor børnene sagtens kan komme med. Det er nemlig noget i Indien for enhver smag og til enhver ferieform.

Landet er anderledes på den gode måde og minder mest af om et eventyr fra 1001 nats eventyr. Duftene, lydene og farverne indbyder til at lade fantasien løbe løbsk. Landet byder på en kavalkade er fantastisk natur- og kulturoplevelser heriblandt tiger-safari og et af verden bedste køkkener.

Som følge af de eventyrlige oplevelser, appellerer Indien til børns livlige fantasi og indbyder til leg. Forestil dig et barns tanker, når de for første gang ser det magiske guldtempel Taj Mahal.

 

Hvem skal man rejse med?

Fra nord til syd er Indien spækket med oplevelser og mystik, der mætter selv de mest sultne rejsende. Når man har børn med i rygsækken, skal man dog indtænke deres behov og ønsker for ferien, så de også får den bedst mulige tur.

Rejser du for eksempel med Kipling Travel, vil I have muligheden for at komme forbi et af de fantastiske dyrereservater, hvor Disneys Junglebogen udspiller sig for øjnene af én. Med blandt andet tigere, bjørne og aber kan man let komme til at tænke på de underfundige karakterer fra Disneys storfilm.

 

Hvad skal du og børnene se?

Foruden de store safariparker kan man dele Indien op i to turistvenlige dele: nord og sydvest. I den nordlige del vil man få en ferie, der er mere specifikt rette mod kultur og arkitektoniske oplevelser, hvor man i den sydlige del blandt andet kan komme på badeferie.

For de mindste vil det sydlige Indien højest sandsynligt være mest spændende, da man kan bo på en såkaldt ”Alleppey Husbåd” ved Kerala Kysten, komme ud og bade i havvandet og opleve den indiske jungle.

Imidlertid vil du uden tvivl kunne finde noget underholdende, uanset hvorhen i Indien du tager til. Der er slangetæmning, kamelridning, stemningsfyldte bazarer og underfundige oplevelser i både den sydlige og nordlige region. Eventuelt kan du se på Kipling Travel’s rejser, så du kan se, hvilke ture i syntes ser bedst ud til jeres humør.

 

Fem gode råd, når du rejser med børn

  1. Køb altid flaskevand fra internationale brands
  2. Husk en solcreme med høj faktor
  3. Hold jer fra gadekøkkener og spis i stedet på restauranter
  4. Husk myggesprayen og eventuelt malariavaccinationer (alt efter området i besøger)
  5. Sørg for at dække skuldre og knæ, når i skal besøge hellige steder