Når de to verdener mødes

familie

Den bedste tid er sammen med sin familie, når man kommer hjem fra arbejde og børnene kaster sig i ens arme. I det øjeblik kan det være svært at tro, der findes en verden udenfor de kærlighedsfyldte omgivelser i hjemmet. Realiteten er at der findes en verden af indbrud og hjemme tyverier. Er du en af de mange der vil gøre alt for at holde din familie sikker, så læs med i denne artikel og få tips til, hvordan du kan holde din familie sikre i hjemmet.

Hvordan kommer tyven ind?

Det første skridt når du skal sikre dit hus er, at finde frem til alle de steder hvor tyven kan komme ind. Tyven kommer for det meste ind igennem døre og vinduer. Når du skal sikre dine døre, skal du vurdere om døren er robust nok, er det en gammel dør kan det betale sig at skifte den ud med en af de nyere ståldøre og ligeledes få sat en god stabil lås på døren. Du kan ligeledes sikre vinduer og terrasedøre ved at få sat indenvendig lås på, således at de kun kan åbnes indenfra når nogle er hjemme i huset.

Alle disse ændringer kan lyde forfærdelig dyre og det er i nogle tilfælde også realiteten. Der er dog virksomheder hvor du kan købe låse og lignende til meget små penge. Et eksempel på et sted du kan få sikret hjemmet billigt er virksomheden Billigsikring. På deres hjemmeside har du mulighed for at købe låse billigt.

Børn taber nøgler

Det er ingen hemmelighed at børn fra tid til anden taber deres nøgler. Mange familier har derfor en nøgle gemt i garagen, haven eller ved hoveddøren, men denne nøgle kan hurtigt blive tyvens vej ind. De fleste mennesker har en tendens til at finde de samme gemmesteder som alle andre og det er derfor ikke svært for tyven at gennemskue. I stedet for at gemme nøglen, så få anskaffet en nøgleboks, hvor nøglen kan hænge beskyttet. En nøgleboks kan åbnes med en kode som i selv har valgt. Det kan derfor eksempelvis være barnets fødselsdag, som ville være en nem kode at huske for barnet. På denne måde sikre i at jeres barn aldrig kommer til at stå udenfor og fryse indtil i kommer hjem fra arbejde.

Alarmer er undervurderet

Der er meget snak om alarmers funktion og om de i virkeligheden stopper tyven. Flere alarmer er ikke meget værd da de kun larmer. Den bedste alarm du kan anskaffe dig, er en alarm med abbonement, da disse alarmer tilkalder vagter der kommer ud til dit hus lige så snart alarmen går.