Skepsissen ved kviklån

Er man i gang med at skal få foretaget et kviklån, så er der altid glæde ved at få pengene til det man nu skal bruge dem til, men samtidig har man en vis skepsis ved at skulle optage kviklånet. Der kan nemlig forekomme høje renter på kviklånet, eller hvis man gør brug af en ukendt långiver, kan bekymring om långivers troværdighed. komme i spil.

Undersøg din økonomi før du optager et kviklån

Ved optagelse af kviklån skabes der altså nærmest både en forside og en bagside af den medalje man køber. Forhåbentlig er det forsiden som kommer til at skinne mest. Men hvis ikke man passer på, og grundigt får undersøgt om man i virkeligheden har råd til kviklånet, så kan det være bagsiden man får mest “glæde” af.

Optag et kviklån

Hvis du har undersøgt din økonomiske instanser, og du finder ud af, at du har råd til et kviklån, så tag forbi Lånpengesmart og opret et hurtigt kviklån, nemlig et kviklån. Ved at tage et kviklån hos Lånpengesmart kan du hurtigt komme fra den ene verden – den travle hverdag med en masse pligter, som føles som om den går i ring – til den anden verden – den hvide sandstrand, solens varme stråler og det lunefulde og turkisblå hav. Med et kviklån fra Lånpengesmart kan du hurtigt komme fra A til B, hvis du har lyst til at komme ud og opleve en anden verden, end den du oplever til hverdag.

Fordele ved kviklån

Fordelen ved at få optaget et kviklån er, at pengene indenfor meget få hverdage, som regel 1 eller 2 hverdage, kan være i dine hænder. Det skaber en enorm fleksibilitet i forhold til hvis der pludseligt skulle opstå ønsker eller andet, som gjorde at man havde brug for lidt ekstra økonomisk indsprøjtning i slutningen af måneden. En anden fordel ved kviklån er, at man ikke skal stille værdi til rådighed for långiver ved optagelse af kviklånet. Långiver behøver ikke vide om du har bil eller hus, som du kan stille i værdi. Det behøver de ikke at vide, da kviklån er relativt små beløb.

Ulemper ved kviklån

Ulempen ved kviklån er, at der som regel er høje renter på lånet, og den nemme tilgang der er ved at få optaget et kviklån. Det kan være en ulempe for sarte sjæle, som blot tænker, at de ikke behøver spare penge op til det de har brug for, da kviklån er klar til at give en økonomisk indsprøjtning. Står du listet i RKI, kan du som regel ikke komme i betragtning til et kviklån, da långiver ofte gennemsøger dette.