Sprogferie

Har du overvejet at kombinere ferien med et nyt sprog, og tage en sprogrejse? Du kan få sol og varme, samtidigt med at du lærer et nyt sprog. Her er et kig på forskellige destinationer, som EuroStudy tilbyder.

London – Engelsk

London er Englands hovedstad, og summer derfor af energien som erhvervslivet kaster af sig. Dog har London formået at holde på gamle engelske traditioner. Midt i byen støder du på flotte, gamle bygningsværker og parker. Der er en særlig stil over engelsk byggeri. Buckingham Palace er dronningens bopæl. Den flotte bygning og dens store have, er en anbefalet attraktion i London.
London Eye må ikke misses hvis man tager turen til London. London Eye ligner mest af alt et pariserhjul, og giver dig en perfekt udsigt over London, fra midten.
Skulle du vælge en sprogrejse til London, vil du naturligt blive bekendt med den engelske tradition for Fish & Chips. Du vil selv opdage Picadilly Circus, London Bridge og Westminster Abbey. Det hører bare til, og du kan næsten ikke undgå at besøge disse steder.

Cannes – Fransk

Cannes er måske mest kendt for deres filmfestival, hvor De Gyldne Palmer uddeles. Men Cannes har så meget mere at byde på. Cannes er en relativt lille by, med ca. 70.000 indbyggere, på frankrigs sydkyst. Byen er meget besøgt i sommertiden, hvor der befinder sig op til 150.000 mennesker.
La Croisette er også en kendt del af Cannes. Det er den luksuriøse standpromenade, hvor man finder de mest eksklusive butikker og hoteller.
Cannes byder på en dejlig sprogrejse i det franske. Du vil befinde dig på de dejligste strande, i de dejligste omgivelser, samtidigt med at du lærer Fransk. Ofte kendt som romantikkens sprog.

Sevilla – Spansk

Sevilla bliver ofte betragtet som Andalusien’s Hovedstad. Med sine 700.000 indbyggere er Sevilla en stor by i det sydlige Spanien. Sevilla bliver nogen gange kaldt for en stegepande på grund at det flade landskab, kombineret med høj varme, giver en stegepande-effekt.
Katedralen i Sevilla er en af de flotteste, og siges at indeholde de jordiske rester af Christopher Columbus. Katedralen er absolut et besøg værd.

Sevilla har en lang og stolt tradition for fodbold. Klubben hedder Sevilla FC, og vandt i 2006 UEFA Cup’en, der var klubbens første pokal i over 50 år. Fra 2006 og til 2008 spillede danskeren, Christian Poulsen, i klubben, inden han skiftede til Juventus.
Sevilla rummer også en anden stor spansk fodboldklub, Real Betis. Begge klubber spiller i den øverste spanske liga, La Liga.