Tag din firmafest til et andet niveau

Tuxen

Hvis i skal holde firmafest, julefrokost, sommerfest eller skal fejre en ny handel eller andet, hvorfor så ikke gå hele vejen og giv dine medarbejdere den fest de fortjener.

I stedet for at købe det dyre udstyr kan man overveje den billigere løsning, nemlig at leje sig til drømmefesten med udstyr der kan booste din begivenhed med flere længder. Det vil blæse dine kollegaer bagover.

Ét af Danmarks bedste udlejningsfirmaer er Tuxen, de leverer udstyr til alle typer arrangementer og er specielt effektive, når det handler om at rådgive og levere udstyr til de fester som går uforglemmeligt over i historien.

Sortiment der passer til din begivenhed

Uanset om det er et lille eller et stort arrangement, finder du i samarbejde med Tuxen ud af, hvilket udstyr der vil være mest passende. Om det er en “receptionslignende” begivenhed eller en decideret abefest, men musik og dans til langt ud på natten så har Tuxen det udstyr der skal bruges.

Installering og opsætning styrer Tuxen hurtigt og professionelt, medmindre i aftaler, at i selv sætter det op. Det kræver dog en større teknisk kunnen og det anbefales derfor at lade Tuxen klare det tekniske. I modtager tilmed fuld vejledning i alle produkterne, så man ved præcis hvordan musik og lys skal styres.

Faktisk kan Tuxen levererudstyr til både små møder og til koncerter på op til 10.000 mennesker, så det er fuldstændig op til jer og jeres arrangement at diktere, hvad der skal leveres.

Kvalitetssikring

Tuxen fører daglig kontrol af udstyret, så man er sikker på, at alting fungerer 100 %. Dette gøres, da det ville være en katastrofe for festen eller arrangementet, skulle udstyret gå i stykker midt under festlighederne.

Denne kontrol udføres på både lyd, lys og skærmanlæg. Efter dit arrangement kommer Tuxen, og afhenter alle de udlejede artikler, så du finder nærmest ikke en lettere løsning til din fest.